Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Ανακαλούνται οι πρεσβευτές σε Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη

Ισραήλ: Ανακαλούνται οι πρεσβευτές σε Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη
O πρωθυπουργός του Ισραήλ, B. Netanyahu, ανακάλεσε τους πρεσβευτές της χώρας του στη Νέα Ζηλανδία και στη Σενεγάλη για διαβουλεύσεις
Ανακάλεσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu,τους πρεσβευτές της χώρας του στη Νέα Ζηλανδία και στη Σενεγάλη για διαβουλεύσεις.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες, Παρασκευή 23/12 ο εκπρόσωπός του, λίγη ώρα μετά την έγκριση μιας απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που απαιτεί να τερματιστεί η ισραηλινή εποικιστική δραστηριότητα.
Μάλιστα, την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που απαιτεί να δοθεί τέλος στην ανέγερση οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη εισηγήθηκαν η Νέα Ζηλανδία, η Μαλαισία, η Βενεζουέλα και η Σενεγάλη.
Όπως ανέφερε ο  εκπρόσωπος του Benjamin Netanyahu, ο ισραηλινός δεξιός πρωθυπουργός έδωσε εντολή να ακυρωθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Σενεγάλης στο Ισραήλ σε τρεις εβδομάδες, ενώ διέταξε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να ακυρώσει όλα τα προγράμματα βοήθειας προς τη Σενεγάλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης