Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Όλοι μαζί σκοράραμε για τα παιδιά

tags :
Όλοι μαζί σκοράραμε για τα παιδιά
Πάνω από 1400 δώρα συγκέντρωσε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Η συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ολοκληρώθηκε εχθές με την καμπάνια «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» να ξεπερνά κάθε προσδοκία μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή των φίλων και φιλάθλων της ομάδας που στήριξαν την πρωτοβουλία και έδωσαν χαρά σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας.
Μέσα σε μόλις 10 ημέρες από την έναρξη την καμπάνιας έως και την λήξη της, με μια μεγάλη γιορτή που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, συγκεντρώσαμε πάνω από 1.400 δώρα που περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και παιγνίδια για διαφορετικές ηλικίες.
Όλοι μαζί, οι εργαζόμενοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. , εθελοντές, αθλητές, φίλοι και οι φίλαθλοι της ομάδας κάναμε "ξεχωριστά" αυτά τα Χριστούγεννα.
Την πρωτοβουλία στήριξε ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος συμμετείχε στη γιορτή στο κλειστό της Λεωφόρου «πιάνοντας» ξανά τη μπάλα στα χέρια του για να σκοράρει για καλό σκοπό.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποθεώθηκε από το κοινό καθώς δοκίμασε να σουτάρει ξανά πέντε από τα πιο σημαντικά σουτ που πέτυχε στην καριέρα του.
Φυσικά από κοντά και τα βασικά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ, Σεμπάστιαν Λέτο, Ροντρίγκο Μολέδο, Διαμαντής Χουχούμης, Λούκας Βιγιαφάνιες, Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Θοδωρής Μίγγος. Οι παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έριξαν σουτ με υψηλό βαθμό δυσκολίας, διαγωνίστηκαν μεταξύ τους και έπαιξαν μπάλα μαζί με τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε αθλητικές δράσεις μαζί με προπονητές και αθλητές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το ράγκμπι αλλά και άλλα αθλήματα.
Όλοι μαζί κάναμε τα Χριστούγεννα γιορτή για χιλιάδες παιδιά της πόλης μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης