Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Τώρα που η κυβέρνηση έφτασε στο αμήν, ζητά τη συμβολή μας – Εδώ είμαστε

Μπακογιάννη: Τώρα που η κυβέρνηση έφτασε στο αμήν, ζητά τη συμβολή μας – Εδώ είμαστε
Ο κ.Τσίπρας μην τηρώντας την υπογραφή του παίζει το παιχνίδι του Schaeuble είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι τώρα που η κυβέρνηση έφτασε στο αμήν και βρίσκεται με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο ζητά τη συνδρομή της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκη πως πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στους πολιτικούς εκβιασμούς του Schaeuble.
«Τη βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τη θέση του κ. Ξυδάκη.
Έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση φτάνει στο αμήν όπου έχει προχωρήσει και έχει κάνει όλα αυτά τα οποία έχει κάνει τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα της χώρας, την οικονομία, την πορεία, καταλήγει στην αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία κατά τα άλλα υβρίζει και στα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης για να ζητήσει στήριξη και βοήθεια» είπε η κα.Μπακογιάννη.
«Αυτό θα μπορούσε να το είχε κάνει ο κ. Τσίπρας πράγματι, σε διάφορες φάσεις, από την ημέρα που εξελέγη μέχρι και όταν παρουσιαστήκαν τα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.
Δεν το έκανε.
Έκανε όλες τις μονομερείς ενέργειες και σήμερα που έχουμε φτάσει για άλλη μια φορά να είμαστε κολλημένοι στον τοίχο ζητεί την συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εμείς εδώ είμαστε.
Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τις αρχές μας και τις αξίες μας.
Οτιδήποτε αφορά το εθνικό, το πατριωτικό συμφέρον θα είμαστε παρόντες, αλλά να μην θεωρεί και η κυβέρνηση ότι θα είμαστε βοηθοί σκηνοθέτες στο έργο του παραλόγου.
Αυτό βεβαίως η ΝΔ δεν θα το κάνει» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έπαιξε το παιχνίδι του Schaeuble.
«Ποιος έπαιξε το παιχνίδι του Schaeuble;
Το παιχνίδι του Schaeuble το έπαιξε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Schaeuble ζήτησε να βάλει ο κ. Τσίπρας την υπογραφή του, και την έβαλε μεγαλοπρεπώς, κάτω από ένα κείμενο το οποίο λέει, ότι οποιεσδήποτε τέτοιου είδους ενέργειες όπως π.χ. να δώσει κάποια χρήματα θα τα κάνει κατόπιν συνεννόησης με τους θεσμούς.
Αυτό ο κ. Τσίπρας το υπέγραψε, δεν το υπέγραψα εγώ.
Ο κ. Τσίπρας μην τηρώντας την υπογραφή του παίζει το παιχνίδι του κ. Schaeuble.
Είναι πολύ απλό» επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης