Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Τα 4G Smartphones Xiaomi Redmi Note 3 & Xiaomi Redmi 3s στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα 4G Smartphones Xiaomi Redmi Note 3 & Xiaomi Redmi 3s στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Τα XIAOMI Redmi έρχονται να προστεθούν στη μεγαλύτερη 4G γκάμα πρωτοποριακών Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά
Τα 4G Smartphones XIAOMI Redmi Note 3 και XIAOMI Redmi 3s, που συνδυάζουν κομψότητα και επιδόσεις, φέρνει στους πελάτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 Προορισμός για Smartphones.
Με κομψό μεταλλικό περίβλημα, το XIAOMI Redmi Note 3, διαθέτει οθόνη 5.5" FHD, 6πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650, κάνοντας τις εφαρμογές να ανοίγουν πολύ γρήγορα και έναν νέας γενιάς επεξεργαστή γραφικών Adreno 510, που παρέχει μία καταπληκτική εμπειρία gaming.
Εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 16MP τεχνολογίας Phase Detection Autofocus, τραβά φωτογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών.
Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται και η μπαταρία που μπορεί να κρατήσει έως και 22 ημέρες σε κατάσταση standby, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος για περισσότερη ασφάλεια, αλλά και ο αποθηκευτικός χώρος των 32GB.
Με HD οθόνη 5’’ το XIAOMI Redmi 3s εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητα και την εύκολη χρήση του. Ο πανίσχυρος, 8πύρηνος επεξεργαστής 64-bit Qualcomm Snapdragon 430, μπορεί να εκτελεί με εξαιρετική ταχύτητα πολλές εργασίες ταυτόχρονα, ενώ διαθέτει και 32GB μνήμη, επεκτάσιμη μέχρι και 128GB μέσω κάρτας microSD, για να μπορεί κανείς να αποθηκεύει μουσική, ταινίες και τις αγαπημένες του εφαρμογές.
Επίσης, διαθέτει κάμερα 13MP Phase Detection Autofocus για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μπαταρία μεγάλης διάρκειας έως και 2 ημέρες, αλλά και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που ανταποκρίνεται αυτόματα με ένα απλό άγγιγμα.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των XIAOMI Smartphones είναι το MIUI, το λογισμικό που έχει αναπτύξει η εταιρεία, το οποίο λειτουργεί τέλεια με τα Android παιχνίδια και τις εφαρμογές, δίνοντας πολλαπλές πρόσθετες δυνατότητες στο χρήστη.
Τα XIAOMI Redmi έρχονται να προστεθούν στη μεγαλύτερη 4G γκάμα πρωτοποριακών Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά.
Για να μπορούν οι πελάτες του να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, να επικοινωνούν και να διασκεδάζουν κάθε στιγμή, απολαμβάνοντας απίστευτα γρήγορες ταχύτητες με το 4G δίκτυο της COSMOTE.
Το Νο1 4G δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο στο 90% του πληθυσμού της χώρας.
Το XIAOMI Note 3 διατίθεται στα 229€ , ενώ το XIAOMI Redmi Redmi 3s στα 189€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE σε γκρι και χρυσό. Και οι δύο συσκευές συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση.
Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να τις αποκτήσουν σε 12 άτοκες δόσεις , σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να τις συνδυάσουν με το αγαπημένο τους αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, στον Νο1 Προορισμό1 για αξεσουάρ.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης