Τελευταία Νέα
Οικονομία

H απάντηση του ΥΠΟΙΚ στον Schaeuble: Όλα τα θέματα συζητούνται με τους θεσμούς

H απάντηση του ΥΠΟΙΚ στον Schaeuble: Όλα τα θέματα συζητούνται με τους θεσμούς
Όλα τα θέματα, οι μεταρρυθμίσεις συζητούνται με τους θεσμούς στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ
"Προφανώς όλα τα θέματα, οι μεταρρυθμίσεις συζητούνται με τους θεσμούς στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης" ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.
Εξάλλου, το πρόγραμμα των σημερινών συναντήσεων με τους επικεφαλής των θεσμών μετατίθεται χρονικά κατά μία ώρα και διαμορφώνεται ως εξής: στις 16:30 θα γίνει η συνάντηση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και στις 18.00 για την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το www.bankingnews.gr

Λεπτομέρειες από τους θεσμούς για το αν η Ελλάδα εφαρμόζει τις προβλεπόμενες μεταρρυθμίσεις, ζητεί το Βερολίνο, προκειμένου να προχωρήσει η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος.
Αφορμή στάθηκαν οι παροχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με το Βερολίνο να προειδοποιεί για πιθανή καθυστέρηση εφαρμογής των μέτρων για το χρέος.
Η Γερμανία έχει ζητήσει από τους θεσμούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας να αξιολογήσουν εάν οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα είναι συμβατές με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο της διάσωσης και θέλει μια απάντηση γρήγορα προκειμένου να μην καθυστερήσουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών.
«Αναμένουμε άμεση αποσαφήνιση για το θέμα αυτό προκειμένου να μην καθυστερήσει η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης