Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Πιεσμένος ο Τσίπρας – Στόχος των εξαγγελιών να αφυπνιστούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μπακογιάννη: Πιεσμένος ο Τσίπρας – Στόχος των εξαγγελιών να αφυπνιστούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κάθε φορά που ο πρωθυπουργός κάνει πολιτική διαπραγμάτευση, η χώρα φεσώνεται μίνιμουμ κατά 3 δις ευρώ είπε η κα.Μπακογιάννη
Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι πιεσμένος και ότι στόχος των εξαγγελιών του είναι να αφυπνιστούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των δύσκολων μέτρων που έρχονται διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η κα.Μπακογιάννη, αναφορικά με την πολιτική διαπραγμάτευση, είπε ότι κάθε φορά που την ακούω από τον κ.Τσίπρα, «η χώρα φεσώνεται μίνιμουμ κατά 3 δισ. ευρώ.
«Κάθε φορά που ακούω πολιτική διαπραγμάτευση, ο κ. Τσίπρας γυρνάει πίσω με 3 δισ νέα μέτρα που μας μπαίνουν φέσι» τόνισε η κα.Μπακογιάννη, η οποία χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου σχετικά με τη σημαία.
«Οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία μας για την οποία χύθηκε τόσο αίμα, το εθνικό μας σύμβολο, είναι απαράδεκτες» επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.
Σχετικά με την εξωτερική πολιτική η κ. Μπακογιάννη είπε ότι  οι κορώνες του πρωθυπουργού  στη Βουλή για συνεννόηση στην εξωτερική πολιτική, είναι επικοινωνιακά τρικ και δεν μεταφράζονται σε τίποτα ουσιαστικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης