Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις σε σακίδιο με βόμβα στο υπουργείο Εργασίας - Που εστιάζει η ΕΛΑΣ

Τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις σε σακίδιο με βόμβα στο υπουργείο Εργασίας - Που εστιάζει η ΕΛΑΣ
Υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού βρέθηκαν σε σακίδιο που είχε κρεμαστεί στην είσοδο του υπουργείου
(upd2) Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία και στην Αντιτρομοκρατική ύστερα από τον εντοπισμό σακιδίου που ήταν κρεμασμένο στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου και στο οποίο βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.
Υπενθυμίζεται ότι πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν σήμερα τα ξημερώματα τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις στο σακίδιο, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην Eφημερίδα των Συντακτών, το οποίο έκανε λόγο για βόμβα στο υπουργείο.
Οι αρμόδιες Αρχές στρέφουν πλέον την προσοχή και την έρευνα τους στο υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή ελπίζοντας ότι θα έχει καταγραφεί η πορεία του ή των αγνώστων που άφησαν το σακίδιο στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας, ενώ την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εξετάζουν τα υπολείμματα από ό,τι έμεινε από τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Άγνωστος τηλεφώνησε περίπου στη 1:20 τα ξημερώματα στην εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι η έκρηξη θα γινόταν στις 2:00 τα ξημερώματα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, όπου εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα.
Πιθανολογείται ότι η έκρηξη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αστοχίας υλικού.

(πρώτη ενημέρωση Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 08:10)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης