Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τι «ζητούσαν» στο roof garden του Μεγάλη Βρετανία οι Θωμόπουλος, Χαντζηνικολάου και Blades;

Τι «ζητούσαν» στο roof garden του Μεγάλη Βρετανία οι Θωμόπουλος, Χαντζηνικολάου και Blades;
Μπορεί να υποθέσεις κανείς με ασφάλεια πως η συζήτηση των τριών ανδρών επικεντρώθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 14 Δεκεμβρίου
Στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο κέντρο των Αθηνών εθεάθησαν σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, οι Άνθιμος Θωμόπουλος, Γιώργος Χαντζηνικολάου και Alexander Blades.
Ο υποψήφιος CEO της τράπεζας Πειραιώς, ο πρόεδρος της τράπεζας και ο συνεργάτης του Paulson στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας βρέθηκε απόψε το βράδυ, περί τις 22:30, στο roof garden το γνωστού ξενοδοχείου, προφανώς για να απολαύσουν κάποιο ποτό, μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση του nomination committee για το ζήτημα του διευθύνοντος συμβούλου της Πειραιώς.
Μπορεί να υποθέσεις κανείς με ασφάλεια πως η συζήτηση των τριών ανδρών επικεντρώθηκε στο διοικητικό ζήτημα της τράπεζας και στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ληφθεί η απόφαση για τον νέο CEO της τράπεζας Πειραιώς.
Και μπορεί Χαντζηνικολάου και Paulson, δια του Blades, να στηρίζουν την υποψηφιότητα Θωμόπουλου, όπως φαίνεται, εντούτοις οι πιθανότητες δε φαίνεται να είναι υπέρ του, με δεδομένη την αριθμητική ανθρωπογεωγραφία στο ΔΣ της Πειραιώς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης