Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Πιθανό να πάμε σε εκλογές τον Μάρτιο του 2017 – Δεν συνιστά εθνική επιτυχία το Eurogroup

Δένδιας: Πιθανό να πάμε σε εκλογές τον Μάρτιο του 2017 – Δεν συνιστά εθνική επιτυχία το Eurogroup
Η κυβέρνηση δεν έφερε κάτι ιδιαίτερα θετικό, αντίθετα έφερε πλεονάσματα 3,5% είπε ο κ.Δένδιας
Την εκτίμηση πως είναι πιθανό η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές το Μάρτιο διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Eurogroup, είπε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για εθνική επιτυχία.
«Και βραχυπρόθεσμα επιβαρύνει και δεν ελαφρύνει το θέμα του χρέους» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Δένδιας, ο οποίος υποστήριξε πως «η συμφωνία δεν θα φέρει κάποια διαφορά στο μέσο Έλληνα αλλά και σε όσους είναι ενεργοί στην οικονομία».
«Η κυβέρνηση δεν έφερε κάτι ιδιαίτερά θετικό αντιθέτως έφερε πλεονάσματα 3,5%.
Η κυβέρνηση θα μπορούσε να πάει σε πλεονάσματα 2% που θα ήταν ένας καλός συμβιβασμός για μακρό χρόνο» τόνισε ο κ.Δένδιας, επισημαίνοντας ότι «στον ορίζοντας υπάρχει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες λέγοντας ότι είναι πιθανό να πάμε σε εκλογές τον Μάρτιο».
«Εάν ο Τσίπρας παραμείνει στην εξουσία, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα συρρικνωθούν τελείως.
Κάτι τέτοιο η κυβέρνηση δεν το θέλει» είπε ο κ.Δένδιας, υποστηρίζοντας πως «η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει» και εκτιμώντας πως «είναι πιθανή η αυτοδυναμία για το κόμμα».
Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με άλλες πολιτικές δυνάμεις ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «η ΝΔ θα είναι με ισχυρή διαφορά το πρώτο κόμμα όποτε και αν γίνουν εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης