Τελευταία Νέα
Διεθνή

RBC Capital Markets: Στις 2.500 μονάδες ή άνοδος +14% ο στόχος για τον S&P 500 στο τέλος του 2017

RBC Capital Markets: Στις 2.500 μονάδες ή άνοδος +14% ο στόχος για τον S&P 500 στο τέλος του 2017
Οι πολιτικές του Donald Trump θα δημιουργήσουν ένα κύμα επαναγορών, συγχωνεύσεων, εξαγορών αλλά και κερδών για τις εισηγμένες στον S&P
Αισιόδοξος για το μέλλον του δείκτη S&P 500 παρουσιάζεται (και) ο επικεφαλής αναλυτής μετοχών της Royal Bank of Canada (RBC) Capital Markets, Jonathan Golub.
Όπως αναφέρει σε σημείωμά του προς το επενδυτικό κοινό, ο δείκτης – βαρόμετρο της Wall Street αναμένει να κλείσει στις 2.500 μονάδες το 2017, λόγω των θετικών για τις αγορές πολιτικών που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του Donald Trump.
Να επισημανθεί πως τα παραπάνω μεταφράζονται σε μία αύξηση περίπου 14% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή του δείκτη, ο οποίος έχει κερδίσει 3% μετά τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένες Πολιτειών στις 8 Νοεμβρίου 2016.
Όπως τονίζει ο αναλυτής, η μείωση του εταιρικού φόρου (από το 35% στο 15%) και το γενικότερο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων από τη νέα κυβέρνηση της χώρας θα δημιουργήσουν ένα κύμα επαναγορών, συγχωνεύσεων, εξαγορών αλλά και (εταιρικών) κερδών για τις εισηγμένες στον S&P.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης