Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Θεοχαρόπουλος – Συναντήσεις με φορείς και συσκέψεις

ΔΗΜΑΡ: Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Θεοχαρόπουλος – Συναντήσεις με φορείς και συσκέψεις
Περιοδεία του Θ. Θεοχαρόπουλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Διήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ειδικότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος θα βρεθεί στους Νομούς Καβάλας και Ροδόπης, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας του θα συναντηθεί με θεσμικούς, παραγωγικούς και αγροτικούς φορείς, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις τύπου, θα πραγματοποιήσει ομιλία για την ανάπτυξη και την αγροτική πολιτική και θα έχει συναντήσεις και συσκέψεις με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη 29/11, ο κ. Θεοχαρόπουλος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο,  την Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, με εκπροσώπους αγροτών περιοχής Χρυσούπολης Καβάλας, αλλά και σύσκεψη με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ στα γραφεία του κόμματος.
Την Τετάρτη 30/11 θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρ. Μέτιο, σύσκεψη με γεωργικούς και κτηνοτροφικούς, ενώ θα μιλήσει σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα την ανάπτυξη και την αγροτική πολιτική στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης