Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σειρά επαφών Αχτσιόγλου σε Αθήνα και Βρυξέλλες – Συνάντηση με Moscovisi την Τρίτη (29/11)

Σειρά επαφών Αχτσιόγλου σε Αθήνα και Βρυξέλλες – Συνάντηση με Moscovisi την Τρίτη (29/11)
Αύριο, Τρίτη 29/11, θα έχει συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici
Σειρά επαφών θα έχει τις επόμενες ημέρες σειρά επαφών σε Αθήνα και Βρυξέλλες, η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου στο πλαίσιο της προώθησης των θέσεων της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων εστίασε στα θέματα των ομαδικών απολύσεων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ειδικότερα στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τη μετενέργεια και τις ενώσεις προσώπων, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εργασίας.
Πάντως, το υπουργείο, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους,  αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις επαφές που θα έχει η κ. Αχτσιόγλου τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας αύριο στην Αθήνα με τον ευρωπαίο επίτροπο, P. Moscovisi.
Στόχος των επαφών, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, είναι να τονιστεί ξανά ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποκλίνει του ευρωπαϊκού κεκτημένου στον κρίσιμο τομέα των εργασιακών σχέσεων.
Σε ό,τι αφορά τις επαφές της κ. Αχτσιόγλου, αύριο, Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 10:15 στην Αθήνα θα έχει συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici, στο υπουργείο Εργασίας.
Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου η υπουργός θα έχει συναντήσεις με την αντιπρόεδρο της ευρωομάδας των Πρασίνων, Ska Keller, και ευρωβουλευτές των Πρασίνων, ενώ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου με την πρόεδρο της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE- NGL), Gabi Zimmer, ευρωβουλευτές του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς και μέλη της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης