Συνάντηση Παπαδημητρίου (υπ. Οικονομίας) με τον αμερικανό βοηθό υφυπουργό, J. Cohen – Στο επίκεντρο η οικονομία

Συνάντηση Παπαδημητρίου (υπ. Οικονομίας) με τον αμερικανό βοηθό υφυπουργό, J. Cohen – Στο επίκεντρο η οικονομία
Ο υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων από το εξωτερικό
Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είχε σήμερα συνάντηση γνωριμίας με τον αμερικανό βοηθό υφυπουργό για Ευρωπαϊκά και Ευρω-ασιατικά θέματα, με ειδίκευση στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, Jonathan Cohen.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στα πρόσφατα στοιχεία για την ελληνική οικονομία, τονίζοντας ότι ήδη από το β’ εξάμηνο του έτους σημειώνεται θετικός ρυθμός επέκτασης με την πρόβλεψη το 2017 να υπάρξει ανάπτυξη της τάξεως του 2,7%.
Ο υπουργός Οικονομίας, αναφέρθηκε εκτενώς στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων από το εξωτερικό.
Επεσήμανε ότι η γεωπολιτική θέση της χώρας, το εξαιρετικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και η νομισματική σταθερότητά της, προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ο κ.Cohen, επανέλαβε την επιθυμία της χώρας του να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας τις απαραίτητες συνέργιες και ταυτόχρονα παρέχοντας τεχνογνωσία όπου αυτό καθίσταται αναγκαίο.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS