Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Ο Τσίπρας στην ομιλία του στην Θράκη απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

ΔΗΜΑΡ: Ο Τσίπρας στην ομιλία του στην Θράκη απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου
Τι αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά για την ομιλία του Α. Τσίπρα στην Θράκη και τα εγκαίνια σήμερα του Πρωθυπουργικού Γραφείο στην Θεσσαλονίκη
«Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στην Θράκη απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου», τονίζει η Δημοκρατικής Αριστεράς για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Θράκη , αλλά και τα εγκαίνια του Πρωθυπουργικού Γραφείο σήμερα στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Τσίπρας «αντί να πείσει ότι κυβερνά, έπεισε ότι είναι πανέτοιμος να περάσει στην αντιπολίτευση και ξεκίνησε τους γνωστούς του προεκλογικούς λόγους.
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην κυβέρνηση επανέλαβε ότι στόχος είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, για την οποία όμως δεν κάνει τίποτα.
Με τις προτάσεις του απέδειξε ότι στόχος του είναι μία αδιέξοδη επιδοματική πολιτική αναπαραγωγής της φτώχειας.
Παρουσίασε ένα τεχνητό αγροτικό success story, όμως τα ψέματα δεν πείθουν κανέναν, οι αγρότες βιώνουν την φορομπηχτική και αδιέξοδη αγροτική πολιτική και την μείωση των εισοδημάτων τους.
Ο κ. Τσίπρας όμως ξεπέρασε και τον εαυτό όταν δήλωσε υπερήφανος γιατί σε μία ημέρα πραγματοποίησε 9 ομιλίες!
Σήμερα όμως, μετά από τους 9 “προεκλογικούς» λόγους σε μία ημέρα, “σπάει όλα τα κοντέρ” εγκαινιάζοντας το Πρωθυπουργικό του Γραφείο στην Θεσσαλονίκη.
Οι πολίτες αυτής της χώρας όμως έχουν αξιοπρέπεια και θέλουν ίσες ευκαιρίες και ισόρροπη ανάπτυξη, όχι πυροτεχνήματα».
«Φτάνει πια η κοροϊδία και οι περιοδείες ενός Πρωθυπουργού ως “Μαυρογιαλούρος”, ο οποίος όμως τουλάχιστον στο τέλος όταν συνειδητοποίησε την πραγματική κατάσταση και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, είχε φιλότιμο…», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης