Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η νέα διαφημιστική καμπάνια για τη Sweete Stevia είναι στον αέρα!

tags :
Η νέα διαφημιστική καμπάνια για τη Sweete Stevia είναι στον αέρα!
«Η πιο γλυκιά απόλαυση ήρθε και είναι σκέτη γλύκα» 
Με κεντρική ηρωίδα τη φιγούρα της χαριτωμένης μικρής Sweete, βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα η νέα διαφημιστική καμπάνια της Sweete Stevia, του αγαπημένου φυσικού γλυκαντικού από το φυτό στέβια.
Με ένα στοχευμένο διαφημιστικό πλάνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς και social channels, στη νέα καμπάνια η μικρή Sweete παρουσιάζει τις χρήσεις της Sweete Stevia, τα πλεονεκτήματά της αλλά και τους τρόπους που μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά μας κάνοντάς τη Σκέτη Γλύκα!
Παρακολουθήστε τοτηλεοπτικό spot εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Cv30v0taGeo
«Τέσσερις φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη – αλλά χωρίς θερμίδες – για να την απολαμβάνετε δίχως τύψεις, κάθε στιγμή της ημέρας!»
Ανακαλύψτε τη σε τρεις μορφές:

 σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

 σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.

 σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή για ροφήματα και γλυκά, το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

H Sweete Stevia διατίθεται από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ στα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, Κρητικός, Θανόπουλος και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης