Τελευταία Νέα
Διεθνή

Να λήξει την έρευνα εις βάρος του θέλει να ζητήσει από τον Trump ο ιδρυτής των Wikileaks, Julian Assange

Να λήξει την έρευνα εις βάρος του θέλει να ζητήσει από τον Trump ο ιδρυτής των Wikileaks, Julian Assange
Οι αποκαλύψεις των Wikileaks έβλαψαν καίρια την αξιοπιστία της Hillary Clinton
Να λήξει την ποινική έρευνα που «τρέχουν» οι αμερικανικές Αρχές εις βάρος του θέλει να ζητήσει από τον Donald Trump ο ιδρυτής των Wikileaks, Julian Assange.
Όπως αναφέρεται σε ξένα πρακτορεία, οι δικηγόροι του γνωστού δημοσιογράφου βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς αν όντως η Ουάσινγκτον λήξει την έρευνα, τότε και η σουηδική Δικαιοσύνη ίσως κλείσει την υπόθεση για βιασμό που επίσης ταλανίζει τον κ.Assange.
Οι αποκαλύψεις των Wikileaks, μέσω διαρροών των e-mails του John Podesta (επικεφαλής της καμπάνιας της Clinton), έβλαψαν καίρια την αξιοπιστία της Hillary Clinton, με αποτέλεσμα βοηθήσουν στη νίκη του Ρεπουμπλικάνου.
Η κόντρα του δημοσιογράφου με τη Δημοκρατική υποψήφια είναι γνωστή, με τον κ.Assange να εξαπολύει βαριές κατηγορίες κατά της Hillary στο παρελθόν.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η κα Clinton είχε προτείνει το 2010, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να στείλει drone (!!!!) κατά του δημοσιογράφου, με αφορμή διαρροές για την αμερικανική κυβέρνηση.
Σημειώνεται πως από το 2010 ο ιδρυτής των Wikileaks βρίσκεται στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, καθώς η λατινική χώρα του είχε δώσει τότε άσυλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης