Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Δεν έχω εκτελέσει κανέναν και ιδίως τον Φίλη - Διαφωνήσαμε πολιτικά

Π. Καμμένος: Δεν έχω εκτελέσει κανέναν και ιδίως τον Φίλη - Διαφωνήσαμε πολιτικά
«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος
«Δεν έχω εκτελέσει κανέναν και ιδίως τον κ. Φίλη», τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Όπως ο ίδιος ανέφερε, «διαφωνήσαμε πολιτικά, γιατί πίστεψα ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υπάρξει σύγκρουση με την Εκκλησία», ενώ «οι ΑΝΕΛ είμαστε σταθεροί στο θέμα της θρησκείας και στις σχέσεις της Ορθοδοξίας με την πολιτεία. Θεωρώ ότι ο κ. Φίλης είναι ένας καλός υπουργός Παιδείας.
Είναι η πρώτη φορά που λειτούργησαν όλα τα σχολεία από την πρώτη ημέρα.
Από εκεί και πέρα, όμως, στην επιμονή για να υπάρξει σύγκρουση με την Εκκλησία διαφώνησα και δημόσια μαζί του».
Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η εκλογή Trump είναι ευνοϊκή για τις ελληνικές επιδιώξεις, εκφράζοντας την πίστη ότι η υποστήριξη που μας παρείχε ο Πρόεδρος Obama  για το χρέος θα συνεχιστεί.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «στο θέμα της οικονομίας το σημαντικό είναι ότι ο Τραμπ δεν υπήρξε ποτέ κοντά στους μεγάλους παίκτες των αγορών, όπως ο Τζορτζ Σόρος, σε αντίθεση με τον Κλίντον.
Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε τι συνέβη το 2009 και πώς ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνεννόηση με αυτούς τους μεγάλους παίκτες, έβαλε την Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη κρίση».
Για τις δηλώσεις Erdogan, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «σε επίπεδο ρητορικής οι προκλήσεις έχουν αυξηθεί και έχουν υπερβεί τα συνηθισμένα.
Όμως, όταν αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάννης ο ίδιος, είναι σαν να ανοίγει θέμα Κωνσταντινούπολης».
Όπως είπε, «όταν αμφισβητεί διεθνείς συμβάσεις ένας Πρόεδρος, δείχνει ότι είναι σε πανικό.
Ελπίζω αυτός ο πανικός να μην οδηγήσει σε γεγονότα που θα απειλήσουν της σταθερότητα της περιοχής.
Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης