Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Θα πρέπει η ΝΔ να καταλάβει ότι είμαστε κυβέρνηση τετραετίας

Φάμελλος: Θα πρέπει η ΝΔ να καταλάβει ότι είμαστε κυβέρνηση τετραετίας
Στην Ελλάδα υπάρχουν δυνατότητες αλλά χρειάζεται οικονομική σταθερότητα τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η ΝΔ θα πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε κυβέρνηση τετραετίας διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Φάμελλος υποστήριξε ότι η κοινωνία έχει ανάγκη από προκοπή, επισημαίνοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δυνατότητες αλλά χρειάζεται μια οικονομική σταθερότητα.
Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ.Φάμελλος είπε ότι «εμείς έχουμε βάλει στόχο να υπάρχουν τηλεοπτικές άδειες να υπάρχει τίμημα για αυτές και να υπάρχει ΕΣΡ, αυτές είναι οι προϋποθέσεις που βάζουμε».
«Δεν έχουμε τη διάθεση να πάμε σε μονομερές αποτέλεσμα και αυτό το αποδεικνύουμε.
Το μείζον είναι να έχουμε ΕΣΡ.
Θα έλεγα ότι η κυβέρνηση έκανε το καλύτερο δυνατόν.
Είναι γεγονός ότι η στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού είναι ένα σινιάλο ότι υπάρχει δυνατότητα συναίνεσης.
Εμείς έχουμε βάλει στόχο να υπάρχουν άδειες να υπάρχει τίμημα και να υπάρχει ΕΣΡ αυτές είναι οι προϋποθέσεις.
Εμείς κάναμε και αλλαγές στα πρόσωπα και ο κ. Πολύδωρας αντικαταστάθηκε δεν έχουμε τη διάθεση να πάμε σε μονομερές αποτέλεσμα και αυτό το αποδεικνύουμε» είπε ο κ.Φάμελλος.
Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως «γενικώς υπήρξε ένταση στη βουλή, εμείς κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, θέλουμε να πετύχουμε το στόχο να βάλουμε ξανά τους κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο, κάτι το οποίο ζητά και η κοινωνία».
Ως προς τα αποτελέσματα της Ευρω-Αραβικής Συνόδου ο κ.Φάμελλος είπε ότι ήταν μια σημαντική σύνοδος, ενώ σχολιάζοντας  την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη είπε ότι ήταν ανώριμη και σημείωσε πως η πρόοδος της χώρας δεν πρέπει να προσφέρεται για τις προσωπικές του επιδιώξεις και δεν συνάδουν με το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος δυστυχώς, η διάθεση τους να καρπωθούν τις καρέκλες λειτουργεί εις βάρος της χώρας και πολλές φορές προσπαθώντας για να αλλάξουν τον εκλογικό χάρτη δημιουργούν μια μεγάλη ανησυχία βάζοντας σε κίνδυνο τη σταθερότητα» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης