Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Οι δηλώσεις Παππά δυναμιτίζουν το κλίμα για τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ

Βρούτσης: Οι δηλώσεις Παππά δυναμιτίζουν το κλίμα για τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ
Η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει παρότι έχει την κάθε καλή διάθεση είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει πέσει ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες μετά την απόφαση του ΣτΕ, «δυναμιτίζουν το κλίμα» και «αυξάνουν την καχυποψία μας» διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσει παρότι έχει την κάθε καλή διάθεση.
Θέλουμε να ευθυγραμμιστούμε με την απόφαση του ΣτΕ αλλά με λογική και τη συνταγματική τάξη, δηλαδή να επιστραφούν οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, να σταματήσει να υπάρχει ο οποιοσδήποτε υπουργός - και τώρα και στο μέλλον- που θα έχει τον ρόλο του επικαναλάρχη, να καταργηθεί ο νόμος Παππά, ο οποίος είναι αντισυνταγματικός, και θα υπάρξει συναίνεση και ευθυγράμμιση στα πράγματα, στο θέμα των προσώπων» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Παππάς.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να τα χαλάσει στα πρόσωπα.
 Θέλουμε να συμφωνήσουμε στο θεσμικό περιβάλλον.
Στη βάση αυτής της αρχής κινούμαστε.
Δυστυχώς, παρά την καλή θέληση και τις προσπάθειες που κάνουμε για να υπάρξει μία συναινετική λύση και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, το οποίο έχει κουράσει την κοινωνία, που αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, διεξάγεται ένας διάλογος που, όπως φαίνεται, δεν θα καρποφορήσει ούτε σήμερα, διότι ο κ. Παππάς εμμένει σε μία άποψη πως ό,τι έκανε είναι καλώς καμωμένο, ότι θέλει να διατηρήσει τις αρμοδιότητες με τον τρόπο που θέλει να τις διατηρήσει, με το 'πάγωμα', και δεν θέλει να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ» υποστήριξε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης