Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Praktiker Hellas έγινε 25 χρονών!

tags :
Η Praktiker Hellas έγινε 25 χρονών!
Το Εορταστικό Φυλλάδιο συμπληρώνουν δεκάδες εορταστικές δράσεις
Μια φορά κι έναν καιρό, το Νοέμβριο του 1991, άνοιξε τις πόρτες του στο Ελληνικό το πρώτο κατάστημα Praktiker στην Ελλάδα, εισάγοντας στη χώρα μας τη φιλοσοφία του «Φτιάξ’ το μόνος σου - DIY»!
Από το παιδικό μας δωμάτιο και το φοιτητικό ή εργένικο διαμέρισμά μας, έως το σπίτι που μένουμε σήμερα, τα Praktiker είναι πάντα δίπλα μας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη μας για τον προσωπικό μας χώρο, τον κήπο, τις κατασκευές, το αυτοκίνητο & τον ελεύθερο χρόνο μας, προτείνοντας ολοκληρωμένες ιδέες & λύσεις, για κάθε αλλαγή ή ανανέωση, μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών.
Μετά από 25 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, με πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων, 1 δυναμικά αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα B2B, μια δυνατή ομάδα 1.400 ατόμων, περισσότερα από 50.000 προϊόντα και αριθμό πελατών που αγγίζει 15 φορές τον πληθυσμό της χώρας μας, τα Praktiker γιορτάζουν και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους!
Στο πλαίσιο αυτό, αυτή την περίοδο και έως τις 12 Νοεμβρίου, βρίσκεται σε ισχύ το μοναδικό Εορταστικό Φυλλάδιο της Praktiker, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε είδη διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού, σε ειδικές προνομιακές τιμές.
Επιπλέον, αυτή την περίοδο, όλα τα εργαλεία και οι οικιακές συσκευές Black&Decker, τα αξεσουάρ εργαλείων κήπου McCullogh, τα εργαλεία χειρός κήπου Lux και τα εργαλεία Bosch διατίθενται με 25% έκπτωση.
Το Εορταστικό Φυλλάδιο συμπληρώνουν δεκάδες εορταστικές δράσεις, εκδηλώσεις και διαγωνισμοί - online και offline - που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα της Praktiker σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα:
Με αγορές €25 και άνω, όλοι οι πελάτες συμμετέχουν στο Μεγάλο Διαγωνισμό της Praktiker και διεκδικούν:

 Τρία ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού συνολικής αξίας €25.000 (1ος νικητής: €12.000, 2ος νικητής: €8.000 και 3ος νικητής: €5.000). Τις ανακαινίσεις θα επιμεληθεί η εξειδικευμένη εταιρία ‘κατασκευών – ανακαινίσεων – διακόσμησης CONOUS Constructions.

 Επιπλέον 25 πακέτα ανανέωσης και εξοπλισμού (με προϊόντα αξίας €500 το καθένα).

 100 δωροεπιταγές Praktiker αξίας €25 η κάθε μία, για αγορές από τα καταστήματα Praktiker.

Επιπλέον:
Το αγαπημένο παιχνίδι όλων, ο “Τροχός της Τύχης”, θα βρεθεί για 1-2 ημέρες σε όλα τα καταστήματα της Praktiker και θα προσφέρει πλούσια δώρα στους τυχερούς επισκέπτες των καταστημάτων.
Σε συνεργασία με τους παρουσιαστές της εκπομπής Μαστορέματα, τον Ηλία Καραντωνίου και την Εύα Θεοτοκάτου, θα διοργανωθούν DIY events κατασκευών, στις 05/11 στο Praktiker Μεταμόρφωσης & στις 12/11 στο Praktiker Ταύρου.
Εορταστικά online games, θα προσφέρουν πλούσια δώρα σε πολλούς τυχερούς.
Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Praktiker, μείνετε συντονισμένοι στο www.praktiker.gr και στη σελίδα της Praktiker Hellas στο Facebook.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης