Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Ο Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα για τον Πολύδωρα

Καμμένος: Ο Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα  για τον Πολύδωρα
Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, με αφορμή το «όχι» της ΝΔ για την τοποθέτηση του Β. Πολύδωρα στη θέση του προέδρου του ΕΣΡ
«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος,  με αφορμή το «όχι» της ΝΔ για την τοποθέτηση του Β. Πολύδωρα στην  θέση του προέδρου του ΕΣΡ.
Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Σιδηρόκαστρο, «δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας, που ξεκίνησε από το 1974, από το ιδρυτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα».
Συνέχισε λέγοντας «ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και να δει ότι άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παράταξης, από την ίδρυσή της, δεν μπορεί να έχουν μια τέτοια αντιμετώπιση».
«Αν έχουν τέτοια αντιμετώπιση άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα φανταζόμαστε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι πολίτες», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης