Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Ο νέος νόμος να λαμβάνει υπόψη το σκεπτικό του ΣτΕ και να μεταφέρει τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ

Δένδιας: Ο νέος νόμος να λαμβάνει υπόψη το σκεπτικό του ΣτΕ και να μεταφέρει τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ
Να αφήσει τα παιδιάστικα παιχνίδια η κυβέρνηση, να διαβάσουμε ακόμα και μαζί το σκεπτικό του ΕΣΡ είπε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι ο νέος νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες που προτίθεται να προωθήσει η κυβέρνηση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη το σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και να μεταφέρει στο ΕΣΡ όλες τις αρμοδιότητες διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας ενόψει της νέας κρίσιμης διάσκεψης των προέδρων της Βουλής που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 31/10 προκειμένου να συγκροτηθεί το ΕΣΡ.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Δένδιας καταλόγισε βιασύνη στην κυβέρνηση και την κάλεσε να νομοθετήσει αφού πρώτα διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ.
«Εφόσον την Δευτέρα κατατεθεί ο νέος νόμος, τότε θα έχουμε έναν επιπλέον κόμπο στον Γόρδιο Δεσμό» υποστήριξε ο κ. Δένδιας, ο οποίος επανέλαβε ότι πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να συσταθεί το ΕΣΡ.
Ο κ. Δένδιας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συναίνεσης στη διαμόρφωση μίας μεταβατικής περιόδου έως τον νέο διαγωνισμό, υπό την προϋπόθεση ωστόσο, να βρίσκεται υπό την εποπτεία του ΕΣΡ.
«Η κυβέρνηση θα πρέπει να αφήσει τα παιδικά παιχνίδια και ας διαβάσουμε ακόμη και μαζί, το σκεπτικό του ΣτΕ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παιδιάστικους αριστερισμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης