Μπακογιάννη (ΝΔ): Ατυχείς οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Ασημακοπούλου, αλλά υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ατυχείς οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Ασημακοπούλου, αλλά υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας
Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως «η κατάσταση στην οικονομία επιδεινώνεται, είναι 100 φορές χειρότερη, πάει χωρίς μπούσουλα τη χώρα»
«Νομίζω ότι ήταν μια ατυχής έκφραση του Άδωνι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό και ξεκαθάρισε πλήρως από πλευράς της ΝΔ» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη περί κομμουνισμού και Αριστεράς. 
«Ο ίδιος το ανασκεύασε κιόλας, γιατί το ξεκαθάρισε στη Βουλή, την ίδια μέρα.
Μπορείς να τον κατηγορήσεις τον Άδωνι για πολλά, αλλά θάρρος έχει, καμιά φορά έχει χαρακτήρα λίγο πιο εκρηκτικό» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε και για ανάλογες, όπως εκείνη της Άννας Ασημακοπούλου, που έκανε λόγο για καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης, με αναφορά στον Χίτλερ.
«Είναι ατυχέστατες.
Να γυρίσουμε όμως στην ουσία.
Εγώ πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας αυτή τη στιγμή».
Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως «η κατάσταση στην οικονομία επιδεινώνεται, είναι 100 φορές χειρότερη, πάει χωρίς μπούσουλα τη χώρα» ενώ σχολίασε ότι «η αξιοπιστία της κυβέρνησης είναι στο μηδέν».
Για τις αποκρατικοποιήσεις είπε πως «ακόμα και από τον 3ο όροφο της ΕΡΤ να με κρέμαγαν, δεν ψήφιζα το νόμο για το υπερταμείο».
Αναγνώρισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση έκανε σοβαρά λάθη, όπως ο ΕΝΦΙΑ και το γεγονός ότι μετά τις ευρωεκλογές του 2014 σταμάτησαν οι μεταρρυθμίσεις.
Αναφορικά με τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό, είπε πως διαχρονικά έχει αποδειχθεί ότι δεν βοηθάει.
«Το πρόβλημα το κεντρικό, είναι εάν θα προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές» συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι υπάρχουν στελέχη που έχουν διαφορετικές απόψεις σε επίπεδο εφαρμοσμένης πολιτικής.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS