Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ο νέος ανελκυστήρας Gen2® της OTIS για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά

tags :
Ο νέος ανελκυστήρας Gen2® της OTIS για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά
Οι νέοι ανελκυστήρες Gen2® συνδυάζουν την αισθητική και την «έξυπνη» λειτουργικότητα
Η εταιρεία ανελκυστήρων OTIS παρουσίασε τους νέους ανελκυστήρες Gen2® με μία διαδραστική εκδήλωση για τους συνεργάτες της στον πολυχώρο του Gazarte.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καινούργιους μοντέρνους θαλάμους Gen2® και να θαυμάσουν τους ατμοσφαιρικούς εσωτερικούς χώρους και τις τεχνολογίες αιχμής που αυτοί ενσωματώνουν.
Οι νέοι ανελκυστήρες Gen2® συνδυάζουν την αισθητική και την «έξυπνη» λειτουργικότητα.
Με περισσότερους από 400.000 συνδυασμούς σε αισθητικές επιλογές και με πρωτοποριακές high-end τεχνολογίες, η OTIS έρχεται να αλλάξει την εμπειρία του ανελκυστήρα.
Οι ανελκυστήρες της OTIS προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ακόμα δωμάτιο στο κτίριο, που πέρα από τη μετακίνηση των επιβατών, συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας διαδρομής καθώς και του κτιρίου στο σύνολό του.
Σε συνεργασία με σύγχρονους σχεδιαστές, δημιουργήθηκαν δύο «ατμόσφαιρες», η φυσική και η μοντέρνα.
Εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του 20ου αιώνα, η φυσική αισθητική δημιουργεί μία αρμονική σχέση μεταξύ του ανελκυστήρα, του διαδρόμου και του lobby.
Προτεραιότητα έχει δοθεί στη χρήση φυσικών υλικών όπως ξύλο, πέτρα και δέρμα.
Η μοντέρνα αισθητική διαθέτει υλικά που μεταφέρουν μία high-tech αίσθηση και σχήματα που αναδεικνύουν τον συνδυασμό μετάλλου και έντονου γυαλιστερού χρώματος.
Το αποτέλεσμα είναι κομψό και αποτελεσματικό.
Μεταξύ των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών των ανελκυστήρων περιλαμβάνονται επίσης οι LED φωτισμοί στις τέσσερις γωνίες του θαλάμου που ενισχύουν την αίσθηση του χώρου, του βάθους και των υλικών.
«Οι ανελκυστήρες βρίσκονται στην καρδιά των κτιρίων», δήλωσε ο Νάσος Μπίκας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OTIS Ελλάδος, Κύπρου και Δυτικών Βαλκανίων. «Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας μας σε ένα γραφείο ή σε ένα ξενοδοχείο, παρόλα αυτά συχνά παραβλέπονται στο συνολικό σχεδιασμό των κτιρίων.
Περισσότερο από ένα μεταφορικό μέσο, ο ανελκυστήρας, όπως και το lobby, αποτελεί σημάδι πολυτέλειας και αισθητικής.
Με τη νέα συλλογή Gen2, επιδιώξαμε να δώσουμε στο κεντρικό αυτό σημείο του κτιρίου μια νέα απροσδόκητη διάσταση και πηγή δημιουργικής έκφρασης».
Ο νέος ανελκυστήρας Gen2® διαθέτει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυμέσων. Η οθόνη HD eView™ που τοποθετείται στον εσωτερικό του θαλάμου παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τους επιβάτες, όπως ειδήσεις, τον καιρό και την κυκλοφορία.
Η εφαρμογή της OTIS eCall™ επιτρέπει στους επιβάτες να καλέσουν τον ανελκυστήρα από απόσταση με το smartphone τους, ενώ η κομβιοδόχος OneCall™ παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ορόφου πριν από την είσοδο στον θάλαμο του ανελκυστήρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης