Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα από τους δανειστές

Καμμένος: Θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα από τους δανειστές
«Τότε τα δύο κόμματα θα ξαναδούν και τις πολιτικές τους διαφορές, οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές και από τις δύο πλευρές, όπως και οι κόκκινες γραμμές»
Θερμές ήταν οι αναφορές του Πάνου Καμμένου για την συγκυβέρνηση, από το βήμα του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού απευθύνθηκε προς τους καλεσμένους με τη φράση «σύντροφοι και συντρόφισσες» που χρησιμοποιείται στον αριστερό κυρίως χώρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία του κόμματος του με το ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί απρόσκοπτα «μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα, μέχρι να φύγουν οι δανειστές».
«Τότε (τα δύο κόμματα) θα ξαναδούν και τις πολιτικές τους διαφορές, οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές και από τις δύο πλευρές, όπως και οι κόκκινες γραμμές», συμπλήρωσε.
«Βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Έλληνες», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Καμμένος, διαμηνύοντας πως πλέον «τέλειωσαν οι νταβατζήδες και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα».
Επίσης, σε ό,τι αφορά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε καυστικά πως «μπορεί να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, όμως εμείς κερδίζουμε στις εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης