Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Πρωθυπουργέ, όσο και αν προσπαθήσετε η Ελλάδα δε θα γίνει χώρα της Λατινικής Αμερικής

Θεοχάρης: Πρωθυπουργέ, όσο και αν προσπαθήσετε η Ελλάδα δε θα γίνει χώρα της Λατινικής Αμερικής
«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σταθερά και με σχέδιο σε σειρά εκτροπών, με στόχο τον πλήρη έλεγχο της διοίκησης, των θεσμών και του κράτους», σημειώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής
Πρωθυπουργέ, όσο και αν προσπαθήσετε η Ελλάδα δε θα γίνει χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, σε ανακοίνωσή του, σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης.
Αναλυτικότερα, όπως σημειώνει «τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τα συμπεράσματα είναι αμείλικτα» και, συνεχίζοντας, παραθέτει τα εξής γεγονότα:
-Ο Πρωθυπουργός της χώρας συναντάται με τους Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων και υπόσχεται μισθολογικές αυξήσεις.
-Ο Πρωθυπουργός της χώρας συζητάει με τους Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων για αύξηση του ορίου ηλικίας αποχώρησης των Δικαστικών Λειτουργών, κάτι που συνιστά προφανή παραβίαση του Συντάγματος.
-Ο Πρόεδρος του ΣτΕ δε μπορεί να δικάσει αν δεν «αφουγκραστεί» την κοινωνία.
-Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων βγάζει απόφαση καταβολής αναδρομικών στους δικαστές. Παρεμπιπτόντως έχει προβλέψει πιστώσεις; Φανταζόμαστε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τους λοιπούς συνταξιούχους που έχουν δικαιωθεί δικαστικά.
-Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν μεταξύ άλλων οι σχέσεις κόμματος - κράτους - κυβέρνησης. Θα συζητήσουν δηλαδή επίσημα στο συνέδριό τους την άλωση του κράτους από το κόμμα.
«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Δικαιοσύνη πάσχει. Οι θεσμοί πάσχουν. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σταθερά και με σχέδιο σε σειρά εκτροπών, με στόχο τον πλήρη έλεγχο της διοίκησης, των θεσμών και του κράτους», υπογραμμίζει ο κ. Θεοχάρης, ενώ απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τονίζει: «κ. Πρωθυπουργέ, όσο και αν προσπαθήσετε η Ελλάδα δε θα γίνει χώρα της Λατινικής Αμερικής».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης