Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία θα έριχνα την κυβέρνηση

Καμμένος: Αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία θα έριχνα την κυβέρνηση
Καμία μείωση στα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας είπε ο υπ. Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία δεν θα δίσταζε να ρίξει την κυβέρνηση διατύπωσε ο υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο και εκπροσώπους της Ιεράς Συνόδου, ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι η συνάντηση αυτή έδωσε λύση, καθώς όπως είπε, «μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα».
Ερωτηθείς για το τι θα έκανε εάν του ζητούσε ο Αρχιεπίσκοπος να ρίξει την Κυβέρνηση, ο κ.Καμμένος απάντησε κατηγορηματικά.
«Εάν η κυβέρνηση επέμενε κι έλεγε ότι «αγνοούμε την Εκκλησία» και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την Κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο» είπε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι «για τους ΑΝΕΛ το θέμα της σύνδεσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι κάτι που βρίσκεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη».
Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε και στα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρόκειται να μειώσουμε ούτε ένα ευρώ».
«Το θέμα είναι να εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ.
Εμείς σαν Υπουργείο Άμυνας τους πόρους τους έχουμε βρει, αρκεί να βρεθούν οι πόροι και από τα άλλα υπουργεία» είπε ο κ.Καμμένος.
«Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά.
Είμαστε για πρώτη φορά στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από ζημιές που προξένησαν υποθέσεις δωροδοκίας» τόνισε ο υπ.Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης