Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Χρησιμοποιούν τη Συνταγματική Αναθεώρηση για αντιπερισπασμό

Γεννηματά: Χρησιμοποιούν τη Συνταγματική Αναθεώρηση για αντιπερισπασμό
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση δεν διστάζει να κομματικοποιήσει και την κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας
Το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποιεί την ανάγκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ως αντιπερισπασμό στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν διστάζει να κομματικοποιήσει και την κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας.
Η κ. Γεννηματά υποστηρίζει ότι το Μαξίμου αγνοεί επιδεικτικά και προκλητικά τις συνταγματικά προβλεπόμενες διατάξεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος που ουσιαστικά στέλνει στις καλένδες και τονίζει ότι οι προβλεπόμενες διαδικασίες είναι πολύ συγκεκριμένες και δεσμευτικές.
«Ας αφήσουν τα φθηνά "show" και ας έρθουν στη Βουλή, με χειροπιαστές προτάσεις κι όχι άλλα ιδεολογήματα» αναφέρει και επισημαίνει πως η Βουλή μπορεί να αναλάβει τον διάλογο με την κοινωνία και την επιστημονική κοινότητα.
Καταλήγοντας επισημαίνει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει συγκεκριμένες απόψεις και θέσεις για το Σύνταγμα και πως «όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε εκεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης