Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Ο Καλογρίτσας παρουσία του Βενιζέλου μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά

Καμμένος: Ο Καλογρίτσας παρουσία του Βενιζέλου μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά
Αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός, κανένας πόλεμος με την Εκκλησία είπε ο υπ. Εθνικής Άμυνας
Στην αποκάλυψη ότι ο επιχειρηματίας Χρ. Καλογρίτσας του είχε ζητήσει να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι η πρόταση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο σπίτι του κ.Καλογρίτσα, στην οποία παρών ήταν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όπως είπε ο υπ. Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ενώ τη δεύτερη φορά του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, ο κ.Καμμένος είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι, όπως είπε, βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Επιπλέον, υποστήριξε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης- Εκκλησίας, υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και τόνισε , ότι και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης