Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η ρίψη χημικών κατά συνταξιούχων – Να καταλογιστούν ευθύνες

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η ρίψη χημικών κατά συνταξιούχων – Να καταλογιστούν ευθύνες
«Οι επιπτώσεις από τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει απόγνωση σε χιλιάδες συνταξιούχους»
Στην καταδίκη της σημερινής «απαράδεκτης» κίνησης των ΜΑΤ να χρησιμοποιήσουν χημικά κατά συνταξιούχων προχώρησε το κυβερνόν κόμμα.
Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά «την άμεση διεξαγωγή έρευνας για καταλογισμό ευθυνών και τιμωρία των υπευθύνων της αναίτιας επίθεσης».
«Οι επιπτώσεις από τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις την τελευταία πενταετία έχουν δημιουργήσει απόγνωση και δικαιολογημένη οργή σε χιλιάδες συνταξιούχους.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιστρέψει τη ζοφερή κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, δεν μπορεί παρά να περνάει μέσα από το διάλογο για την δικαιότερη επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων», αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης