Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα απάντηση Δαβάκη (ΝΔ): Πανικός και απόγνωση του Καμμένου

Νέα απάντηση Δαβάκη (ΝΔ): Πανικός και απόγνωση του  Καμμένου
Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των υπεύθυνου του Τομέα Άμυνας της ΝΔ,  Θ. Δαβάκη, και του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένου
Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των υπεύθυνου του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Θ. Δαβάκη, και του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένου, για τις μισθολογικές προαγωγές των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σε νέα του απάντηση προς τον Π. Καμμένο, ο κ. Δαβάκης αναφέρει ότι «μία απλή ανασκόπηση των πρακτικών της Βουλής, των δημοσίων δηλώσεων και των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Καμμένου αρκεί για να αποδειχθεί το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ελληνικού Λαού.
Από την πλευρά μας δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο».
 «Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι πολίτες γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει, γεγονός που εξηγεί τον πανικό και την απόγνωση του κ. Καμμένου», καταλήγει ο κ. Δαβάκης.
«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών», ανέφερε νωρίτερα  ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, απαντώντας στον υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας της ΝΔ, βουλευτής Λακωνίας, Θ. Δαβάκη.
Προηγήθηκε δήλωση του Δαβάκη, ο οποίος ανέφερε πως  «η 30η Σεπτεμβρίου παρήλθε και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών τα χρηματικά ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές  προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι μάσκες της κοροϊδίας από τον κ. Καμμένο που έπεσαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης