Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Τα μάζεψε ο Trump για το sex tape της πρώην μις Κόσμος

Guardian: Τα μάζεψε ο Trump για το sex tape της πρώην μις Κόσμος
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων αφήνει και αιχμές για ενδεχόμενη απάτη και νοθεία στις εκλογές - Σύσσωμος ο Τύπος είναι εναντίον του
Ο Donald Trump προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των ψηφοφόρων από τις προσβολές του ενάντια σε μία πρώην μις Κόσμος το βράδυ της Παρασκευής 30/9, όταν ζήτησε από τον Barack Obama να μην συγχωρήσει τη Hillary Clinton και τους συνωμότες της για τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε βάρος της χώρας και της κοινωνίας.
Τι είχε συμβεί;
Όπως γράφει ο Guardian, λίγες ώρες νωρίτερα ο υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικάνους για την προεδρία των ΗΠΑ, είχε κατηγορήσει την Alicia Machado ότι είχε γυρίσει μία sex tape και ότι η Clinton την είχε βοηθήσει να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα.
Στη συνέχεια, ο Trump προσπάθησε να δικαιολογηθεί, γράφοντας στο Twitter ότι "για αυτούς που με κατηγορούν για μία ανάρτηση στις 3 τα ξημερώματα, να ξέρετε τουλάχιστον ότι εγώ θα είμαι εκεί για να απαντήσω στην πρόκληση"!=
Η πλευρά της Clinton γρήγορα αντέδρασε. "Το τελευταίο του tweet ξεπερνάει ακόμα και τον ίδιο. Αλήθεια τι σόι άνδρας κάθεται μέσα στη νύχτα να γράφει ψέματα για μία γυναίκα και θεωρίες συνωμοσίας;"
Η πρώην υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο Coral Springs αποκάλυψε ένα σχέδιο για να επεκταθούν οι ευκαιρίες για νέους Αμερικάνους.
Αλλά η Clinton δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία να αδειάσει και τον Trump αναφέροντας "ποιος σηκώνεται στις 3 τα ξημερώματα για να κάνει επίθεση σε μία πρώην μις Κόσμος;"
Το βράδυ της Παρασκευής 30/9 ο Trump προσπάθησε να αλλάξει την ατζέντα, επιτιθέμενος μόνο στην Clinton, για τις διεθνείς δωρεές του Ιδρύματος Clinton και για τον χειρισμό των προσωπικών της e-mails.
Οι Ρεπουμπλικάνοι συχνά επικρίνουν την Clinton για αυτά τα θέματα, αλλά ο Trump τελευταία έχει κλιμακώσει τη ρητορική του.
Αποκάλεσε την αντίπαλό του όχημα για ειδικά συμφέροντα που θέλει να ξεγυμνώσει τις ΗΠΑ από το καθεστώς ενός κυρίαρχου κράτους και την κατηγόρησε "για εγκλήματα ενάντια στη χώρα και την κοινωνία".
Αλλά η πλευρά Trump δεν απάντησε άμεσα στο ερώτημα ποια είναι αυτά τα εγκλήματα για τα οποία την κατηγορεί.
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος εξέφρασε ανησυχίες και για εξαπάτηση των ψηφοφόρων, επανερχόμενος σε ανυπόστατους ισχυρισμούς για "στημένες εκλογές" και για "κλεψιές" που έκανε για αρκετές εβδομάδες το καλοκαίρι του 2016.
Την Παρασκευή 30/9 ο Trump είπε ξανά ότι η εξαπάτηση των ψηφοφόρων είναι ένα μεγάλο θέμα που κανείς δεν έχει τα κότσια να θίξει.
Και ζήτησε από τους εκπροσώπους του να είναι παρόντες σε όλα τα εκλογικά κέντρα για να διασφαλιστεί η νομιμότητα, παρά το γεγονός ότι μετά από μία εξαντλητική έρευνα το 2014 διαπιστώθηκαν μόνο 31 δυνητικά περιστατικά απάτης στις εκλογές των ΗΠΑ τα τελευταία 14 χρόνια.
Τα παράπονα για ένα στημένο σύστημα ήρθαν μετά από μέρες αρνητικών αποκαλύψεων για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.
Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε ότι ο Trump παραβίασε το εμπάργκο για την Κούβα και το ίδρυμά του για αγαθοεργίες στερούταν άδειας.
Αρκετές συντηρητικές ή, ουδέτερες εφημερίδες αρνήθηκαν, εξάλλου, να εγκρίνουν τον Trump και μία παραδοσιακή εφημερίδα του San Diego που από το 1868 είναι με τον εκάστοτε υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, δήλωσε ότι θα στηρίξει την Hillary Clinton.
Συγκεκριμένα, έγραψε στο editorial της ότι "ο Trump μπορεί να είναι ο δικός μας Chavez ή, η δική μας Kirchner και δεν γίνεται να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο".
Η USA Today ανέφερε επίσης ότι ο "Trump είναι ακατάλληλος για πρόεδρος, κι ενώ δεν στήριξε άμεσα την Clinton, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν οτιδήποτε εκτός από τον Trump.
Κι άλλες εφημερίδες έσπασαν το συντηρητικό μέτωπο για να στηρίξουν την Clinton ή, έστω τον φιλελεύθερο Gary Johnson αντί του Trump.
Μόνο μία εφημερίδα απαρνήθηκε την ουδετερότητά της για να στηρίξει τον Trump και ήταν τον Μάρτιο του 2016, όταν ο Νational Enquirer τον ενέκρινε ως υποψήφιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης