Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η δική μας θέση δεν αλλάζει - Ο νόμος Παππά θα καταργηθεί

Δένδιας (ΝΔ): Η δική μας θέση δεν αλλάζει - Ο νόμος Παππά θα καταργηθεί
Δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση πριν από τις γερμανικές εκλογές για το χρέος, όπως αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  Ν. Δένδιας
«Η δική μας θέση δεν αλλάζει», υπογραμμίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  Ν. Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο οποίος τονίζει ότι η ΝΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ακόμα και αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό.
Σύμφωνα με τον κ. Δένδια «ακόμη και αν δεν ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το Συμβούλιο της Επικρατείας - το οποίο ως νομικός θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη-, ο νόμος Παππά θα καταργηθεί».
Ο κ. Δένδιας σημειώνει πως «η κυβέρνηση ακολουθεί ένα μείγμα πολιτικής το οποίο είναι αδύνατο να οδηγήσει, έστω μεσοπρόθεσμα, σε βελτίωση της οικονομικής κατάστασης», ενώ για τα «κόκκινα» δάνεια εκτιμά ότι υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης για να μην δοθούν σε funds.
Όπως αναφέρει, ενώ από την κυβέρνηση Καραμανλή και εντεύθεν υπήρχε προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομοθέτησε να μην υπάρχει τέτοια προστασία.
 «Πρόκειται για τα ίδια κόμματα που ως αντιπολίτευση είχαν σύνθημα το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", για να προχωρήσουν στο αντίθετο», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.
Για το χρέος, αφού αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση πριν από τις γερμανικές εκλογές, τονίζει πως το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους είχε συμπεριληφθεί στις αποφάσεις του Eurogroup, στις 27/11/2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης