Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Ο πόλεμος για τις τηλεοπτικές άδειες αποσκοπεί στην ανατροπή της κυβέρνησης

Σπίρτζης: Ο πόλεμος για τις τηλεοπτικές άδειες αποσκοπεί στην ανατροπή της κυβέρνησης
Έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένοι υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης από πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους είπε ο κ.Σπίρτζης
Την θέση ότι ο πόλεμος που δέχεται η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες έχει ως μόνο στόχο την ανατροπή της διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης.
«Ο αριθμός των καναλιών ορίζεται από τα κράτη – μέλη.
Έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένοι υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης από πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους.
Είναι απαράδεκτο ότι από την πρώτη στιγμή του νόμου Παππά υπήρχαν έγγραφα στην Κομισιόν που κατήγγειλαν τη χώρα ότι πάει να καταργήσει την ελευθεροτυπία και τον πλουραλισμό» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σπίρτζης.
Όπως είπε ο υπουργός, οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι εναρμονισμένες με την Κομισιόν και όταν  διαπιστωθεί ότι σε κάποια σημεία δεν είναι απόλυτα σαφές ότι το πλαίσιο κινείται μέσα στην ευρωπαϊκή νομοθεσία η χώρα είτε παραπέμπεται είτε ο αρμόδιος υπουργός έχει την ευθύνη να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.
Όπως είπε ο κ.Σπίρτζης, θα υπάρξουν αλλαγές στο νόμο των τηλεοπτικών αδειών, οι οποίες δεν θα είναι ουσιαστικού περιεχομένου.
«Επειδή πολλοί με εμπλέκουν λόγω φιλικών σχέσεων με τον κύριο Καλογρίτσα, έχω τονίσει ότι δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας» τόνισε ο κ.Σπίρτζης, κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις με τον αποκλεισμό του επιχειρηματία Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Οι καταγγελίες αφορούν τον πατέρα Καλογρίτσα και όχι τον υιό που κατέβηκε στο διαγωνισμό» υποστήριξε ο κ.Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης