Μανιάτης: Πολιτικό Βατερλώ της κυβέρνησης το Καλογρίτσας gate – Δριμεία επίθεση στον Τσακαλώτο

Μανιάτης: Πολιτικό Βατερλώ της κυβέρνησης το Καλογρίτσας gate – Δριμεία επίθεση στον Τσακαλώτο
Ποιος σας είπε ότι μας ενδιαφέρει η πολιτική προσωπική σας δέσμευση για το εάν θα ιδιωτικοποιηθεί το νερό είπε στον ΥΠΟΙΚ ο κ.Μανιάτης
Πολιτικό Βατερλώ της κυβέρνησης χαρακτήρισε το Καλογρίτσας gate ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης, ο οποίος έβαλε κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
«Με το νομοσχέδιο εντάσσετε ακόμη και το νερό, εντάσσετε όλη την περιουσία της Ελλάδας στο ταμείο Σόιμπλε!
Χθες ομολογήσατε ότι θα τα ιδιωτικοποιήσετε όλα.
Είπε χθες ο κ. Τσακαλώτος, είτε γιατί του ξέφυγε είτε από αλαζονεία, «μην σας νοιάζει το νερό, δεν θα ιδιωτικοποιηθεί όσο είμαι εγώ υπουργός».
Και ποιος σας είπε ότι μας ενδιαφέρει η προσωπική σας πολιτική δέσμευση για το αν θα ιδιωτικοποιηθεί το νερό;
Και αν αύριο σας αναδομήσει ο κ. Τσίπρας;», ανέφερε ο Γιάννης Μανιάτης και προσέθεσε πως όσα είπε χθες ο υπουργός Οικονομικών συνιστούν τουλάχιστον ομολογία ότι όταν ο ίδιος φύγει από την καρέκλα του όλα είναι ανοιχτά να ιδιωτικοποιηθούν.
«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν το πολιτικό Βατερλώ της κυβέρνησης! Καλογρίτσας gate!
Η αριστερή διαπλοκή! Ο εργολάβος της κυβέρνησης, με τους κουμπάρους στην κυβέρνηση, με διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που το πιστωτικό του όριο από την τράπεζα Αττικής έγινε από 10 εκατομμύρια, 100 εκατομμύρια!», είπε ο κ. Μανιάτης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS