Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Προκύπτουν ερωτήματα από τις αλλαγές στην ηγεσία του ΚΕΦΟΜΕΠ και ΚΕΜΕΕΠ

Χ. Θεοχάρης: Προκύπτουν ερωτήματα από τις αλλαγές στην ηγεσία του ΚΕΦΟΜΕΠ και ΚΕΜΕΕΠ
«Οι πράξεις αυτές της πολιτικής ηγεσίας της ΓΓΔΕ, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του κ. Αλεξιάδη»
Απορίες σχετικά με την απομάκρυνση των επικεφαλής των Κέντρων Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου και Μεγάλων Επιχειρήσεων εκφράζει με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης.
«-Ποιο διάστημα αφορούσε και σε ποιους στόχους βασίστηκε η αξιολόγηση των επικεφαλής των δύο υπηρεσιών όταν η στοχοθεσία είχε δημοσιευτεί σε ΦΕΚ μόλις λίγους μήνες πριν;
-Ποιος ο λόγος αντικατάστασης του υποδιευθυντή του ΚΕΜΕΕΠ, ο οποίος ασκούσε προσωρινά καθήκοντα Δ/ντη μετά τη συνταξιοδότηση της προηγούμενης διευθύντριας, και γιατί δεν προχώρησε απευθείας ο ΓΓΔΕ σε επιλογή Διευθυντή;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού.
Ο κ. Θεοχάρης επισημαίνει ότι οι πράξεις αυτές της πολιτικής ηγεσίας της ΓΓΔΕ, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Αλεξιάδη ότι πιάνονται οι στόχοι σε σχέση με τις λίστες της φοροδιαφυγής.
«Η κυβέρνηση με τις πράξεις αυτές δημιουργεί ερωτήματα για το σκοπό αυτών των αλλαγών, αλλά και ανησυχία ως προς την πορεία μεγάλων και σημαντικών υποθέσεων ελέγχου», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης