Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Η κυβέρνηση προχωρά με σταθερότητα κόντρα στο κλίμα προπαγάνδας

Φάμελλος: Η κυβέρνηση προχωρά με σταθερότητα κόντρα στο κλίμα προπαγάνδας
Η ΤτΕ έχει παραπέμψει και άλλα πορίσματα στον εισαγγελέα που αφορά τον ΔΟΛ και την Alpha Bank είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι η κυβέρνηση προχωρά με ηρεμία, σταθερότητα και χωρίς κραυγές απέναντι στο κλίμα προπαγάνδας που έχει στηθεί αναφορικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του Στο Κόκκινο ο κ.Φάμελος υπογράμμισε ότι ασκείται μεγάλη πίεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες ενώ όσον αφορά τα δάνεια των τραπεζών σε κόμματα και ΜΜΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η Τράπεζα της Ελλάδας έχει παραπέμψει και άλλα πορίσματα στον εισαγγελέα που αφορά τον ΔΟΛ και την Alpha Bank.
«Ξέρουμε πως έχουν ασκηθεί και διώξεις» είπε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος αναφερόμενος στη διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής τόνισε πως «έχουμε ολοκληρώσει με την εξέταση των τραπεζικών στελεχών, έχουμε ολοκληρώσει με τις συστημικές τράπεζες με την πρώην Αγροτική και την Αττικής, εκκρεμούν από τον χώρο των ΜΜΕ οι καταθέσεις του κ. Αναστασιάδη, του κ. Κυριακού, του κ. Τζίκα και του κ. Γιαννίκου».
«Αύριο ξεκινούμε με τις καταθέσεις 4 στελεχών της τράπεζας της Ελλάδος μεταξύ των οποίων του κ. Προβόπουλου και του κ. Στουρνάρα και απομένει η συζήτηση για την χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων.
Υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα που θα αναδειχθούν από αυτή τη διαδικασία, η τραπεζική λειτουργία και η συνταγματική επιταγή για την αδειοδότηση των καναλιών» είπε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει το αίτημα της αντιπολίτευσης το πόρισμα για την Attica Bank να πάει στον εισαγγελέα τόνισε πως η επιτροπή θα συζητήσει και θα αποφασίσει την παραπομπή των φακέλων σε άλλες αρχές.
«Επιδιώκουμε την ισονομία και όχι τα πρωτοσέλιδα» τόνισε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης