Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αυτή θα είναι η διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας

Αυτή θα είναι η διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας
Τα ονόματα του Ταμείου κλείδωσαν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του έλληνα υπουργού Οικονομικών |Ευκλείδη Τσακαλώτου ,με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Pierre Moscovici
Σήμερα (26/9) αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της πενταμελούς διοίκησης του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας.
Μάλιστα, τα ονόματα του Ταμείου κλείδωσαν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του έλληνα υπουργού Οικονομικών |Ευκλείδη Τσακαλώτου ,με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Pierre Moscovici.
Όλα δείχνουν ότι ένα ακόμα «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αυτό των προσώπων που θα μετέχουν στο Ταμείο, έχει ξεπεραστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διοίκηση του Ταμείου θα μετέχουν ο Γιώργος Σταμπουλής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το τραπεζικό στέλεχος Όλγα Χαρίτου, ο Γιώργος Ταβλάς από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ την πεντάδα θα ολοκληρώνουν ο Jacques Le Pape, στενός συνεργάτης της Christine Lagarde, όταν η διευθυντήρια του ΔΝΤ ήταν υπουργός Οικονομικών στη Γαλλία, και ο καταλανός David Vegara, στέλεχος του ESM, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεων Zapatero.

Δ.Α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης