Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κινητό τηλέφωνο που θα αποτελέσει αντίπαλον δέος του iPhone της Apple ετοιμάζει η Ρωσία

Κινητό τηλέφωνο που θα αποτελέσει αντίπαλον δέος του iPhone της Apple ετοιμάζει η Ρωσία
Igor Kozlov (επικεφαλής Ruselectronics): «Το 2018 θα έχουμε το δικό μας, εσωτερικό iPhone, που θα κοστίζει μόνον 130 δολάρια ΗΠΑ»
Ηλεκτρονική συσκευή που θα αποτελέσει αντίπαλον δέος στην παγκόσμια κυριαρχία του «(παν)έξυπνου» κινητού τηλεφώνου iPhone της αμερικανικού τεχνολογικού γίγαντα Apple ετοιμάζει η ρωσική εταιρεία Ruselectronics - θυγατρική της κρατικής Rostec - αν πιστέψουμε τη σχετική είδηση που μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Σύμφωνα με το επίμαχο τηλεγράφημα, το νέο ρωσικό «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα πωλείται έναντι 130 δολαρίων ΗΠΑ (περίπου 118 ευρώ).
«Το 2018 θα έχουμε το δικό μας, εσωτερικό iPhone, που θα κοστίζει μόνον 130 δολάρια ΗΠΑ», όπως δήλωσε στο TASS ο Igor Kozlov, επικεφαλής της Ruselectronics.
Όπως εκτιμά ο ίδιος, η ποιότητα κατασκευής του ρωσικού αντί-iPhone θα είναι εφάμιλλη της εμβληματικής συσκευής της Apple, που δημιούργησε το πρώτο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο στον κόσμο και πραγματοποιεί περίπου το 60% των εταιρικών πωλήσεών της από αυτό.
Η Rostec - της οποίας ο γενικός διευθυντής διορίζεται από τον εκάστοτε Ρώσο πρόεδρο - ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να ενισχύσει τη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης