Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Στον αέρα οι συντάξεις – Το ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν πατά στα πόδια του

Βρούτσης: Στον αέρα οι συντάξεις – Το ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν πατά στα πόδια του
Οι εκλογές για το ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμένες και για αυτό η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να τις αποφύγει είπε ο κ.Βρούτσης
Την θέση ότι οι συντάξεις είναι στον αέρα παρά τις μειώσεις που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια οι συνταξιούχοι διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
«Το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γεννεών  (ΑΚΑΓΕ) είναι ένας κουμπαράς με σκοπό να κάνει αποταμίευση μέσα από ροές πόρων.
Στόχος είναι από την 1η Ιανουαρίου του 2019 να δίνει συντάξεις στους νέους συνταξιούχους» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βρούτσης, ο οποίος υπογράμμισε πως το ποσό που έχει μέσα είναι στα 4,9 δισεκατομμύρια ευρώ, κάτι που όπως ανέφερε δείχνει το νοικοκύρεμα και την τάξη που είχε βάλει η ΝΔ.
«Η κυβέρνηση έχει πάρει ήδη από πέρυσι 400 εκατομμύρια ευρώ.
Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι το ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν πατάει στα πόδια του και είναι στον αέρα παρά τις μειώσεις των συντάξεων» επεσήμανε ο κ.Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε ότι «η λογική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η φτωχοποίηση όλων προς τα κάτω»
Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, ο κ.Βρούτσης παραδέχθηκε ότι η ΝΔ δεν εισπράττει τα οφέλη από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αν και εκτίμησε ότι «οι εκλογές είναι χαμένες για το ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «στην κυβέρνηση το ξέρουν αυτό και θα προσπαθήσουν να τις αποφύγουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης