Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος: Άτυχη η κυβέρνηση - Ο Εσκομπάρ θα έδινε 500 εκατ. ευρώ για τηλεοπτική άδεια

Γιακουμάτος: Άτυχη η κυβέρνηση - Ο Εσκομπάρ θα έδινε 500 εκατ. ευρώ για τηλεοπτική άδεια
Η κυβέρνηση κάνει μόνο οικονομική αποτίμηση, σχολίασε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος 
«Άτυχη» στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών χαρακτήρισε περιπαικτικά την κυβέρνηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, διότι «σκοτώσανε τον φουκαρά τον Εσκομπάρ».
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «αν υπήρχε στην Ελλάδα ο Εσκομπάρ και έδινε 500 εκατ. ευρώ θα έπαιρνε τηλεοπτική άδεια», ενώ προσέθεσε «λοιπόν, τι να κάνω δηλαδή, να ξαναφέρω τον Εσκομπάρ πάλι στη ζωή, να κάνει προσφορά 500 εκατ. για να βγάλει η κυβέρνηση τα λεφτά;».
Η τοποθέτηση του κ. Γιακουμάτου προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στην ίδια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR.
Η κα Τελιγιορίδου έκανε λόγο για συκοφαντία και κάλεσε τον κ. Γιακουμάτο αν έχει στοιχεία ότι αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν αποκτήσει έτσι την οικονομική τους επιφάνεια , να το καταγγείλει.
Ο κ. Γιακουμάτος διευκρίνισε πάντως ότι δεν μιλάει για κανέναν από τους τέσσερις που πήραν άδεια και υπογράμμισε: «Λέω ότι κάνετε μόνο οικονομική αποτίμηση. Αν είχα εγώ 200 εκατ. θα έπαιρνα άδεια».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης