Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Βρούτσης: Εκκωφαντική η σιωπή της Δικαιοσύνης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Γ. Βρούτσης: Εκκωφαντική η σιωπή της Δικαιοσύνης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών
«Έχετε συνειδητοποιήσει την κοινωνική οργή και το κοινωνικό μένος που υπάρχει εναντίον των πρακτικών και των πολιτικών σας ενεργειών»
Ως «περίεργη και εκκωφαντική» χαρακτηρίζει τη «σιωπή» της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.
«Τα τελευταία γεγονότα, τα οποία αφορούν το φιάσκο του διαγωνισμού περί αδειών στα κανάλια, τα ζητήματα διαφθοράς, που αφορούν τον κ. Καλογρίτσα, αλλά και η περίεργη σιωπή, η εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά.
Έχετε συνειδητοποιήσει την κοινωνική οργή και το κοινωνικό μένος που υπάρχει εναντίον των πρακτικών και των πολιτικών σας ενεργειών.
Νομίζω ότι πλέον το αισθάνεστε όλοι στο πετσί σας, και αυτό όχι άδικα», σχολίασε κατά τη διάρκεια παρέμβαση της στη Βουλή ο κ. Βρούτσης, απαντώντας στον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος κάλεσε την αντιπολίτευση «να προσέξει τα παιχνίδια που παίζει με την Attica Bank», ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε τα media για επίθεση κατά της κυβέρνησης.
«Στην αντιπαράθεση μπήκε και η αντιπολίτευση, γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι εάν υπάρχει συμβόλαιο ή όχι.
Το κάνουν για να κρύψουν τις ευθύνες τους, γιατί είχαν επιλέξει επί 27 χρόνια το πάρτι της διαπλοκής και των συμφωνιών με τους καναλάρχες που εκπέμπουν χωρίς άδειες.
Δεν προασπίσατε τότε το δημόσιο συμφέρον και τώρα προσπαθείτε να διαβρώσετε ένα διαγωνισμό που προχωράει νόμιμα και προβλέπονται σε αυτόν πάρα πολλά σημεία ελέγχου.
Όλα γίνονται νόμιμα και υπάρχουν και προδικαστικές διαδικασίες.
Υπάρχει νόμιμη οδός εάν θεωρούν ότι αδικούνται να υποβάλλουν ενστάσεις. Υπάρχουν δικλείδες.
Όσοι δεν περάσουν από τους ελέγχους που ορίζει ο νόμος θα χάσουν την άδεια, όπως και εάν δεν καταβάλουν την δόση», υποστήριξε ο κ. Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης