Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Nomura: Ξεχάστε τη Fed - Καταλύτης για τις αγορές το πρώτο debate Clinton - Trump

tags :
Nomura: Ξεχάστε τη Fed - Καταλύτης για τις αγορές το πρώτο debate Clinton - Trump
Τα debates ενδεχομένως να οδηγήσουν σε περαιτέρω κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου
Να ξεχάσουν τη Federal Reserve και να στρέψουν την προσοχή τους στο πρώτο debate Clinton - Trump, καλεί τους επενδυτές η Nomura.
Όπως τονίζει ο ιαπωνικός οίκος το πρώτο προγραμματισμένο debate ανάμεσα στην υποψήφια των Δημοκρατικών Hillary Clinton και τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, αποτελεί το σημαντικότερο επικείμενο γεγονός για τη Wall Street.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Nomura, το προβάδισμα που είχε η Clinton μετά το συνέδριο των Δημοκρατικών, έχει συρρικνωθεί ραγδαία, με τις πιθανότητες μιας νίκης του Trump να ανέρχονται πλέον στο 45%.
Τα debates ενδεχομένως να οδηγήσουν σε περαιτέρω κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.
Τα προβλήματα υγείας της Clinton, οι βομβιστικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και η απρόβλεπτη συμπεριφορά του Trump, είναι τα θέματα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις.
Συνολικά θα διεξαχθούν τρία debates:
Το πρώτο τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και το τρίτο την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.
Η Nomura σημειώνει ότι ενώ το μεξικανικό πέσο έχει υποχωρήσει 8% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, λόγω της αυξανόμενης πιθανότητας νίκης του Trump, οι υπόλοιπες αγορές δεν έχουν αντιδράσει προς το παρόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης