Μπακογιάννη: Τεράστιο φιάσκο ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες – Υπάρχουν ποινικές ευθύνες

Μπακογιάννη: Τεράστιο φιάσκο ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες – Υπάρχουν ποινικές ευθύνες
Η κυβέρνηση επιχειρεί να κατασκευάσει έναν άνθρωπο, ο οποίος θα έχει τηλεοπτικά μέσα φίλα προσκείμενα σε αυτήν τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Τεράστιο φιάσκο χαρακτήρισε τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έκανε λόγο και για ποινικές ευθύνες, οι οποίες θα πρέπει να αναζητηθούν.
Αναφερόμενη στις τηλεοπτικές άδειες και στις αποκαλύψεις για τα δάνεια της Attica Bank η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι «το έργο το έχουμε ξαναδεί».
«Το έχουμε ξαναδεί την περίοδο της τραπέζης Κρήτης με τον κ. Κοσκωτά, απλώς τα νούμερα ήταν χαμηλότερα τότε και ήταν σε δραχμές και όχι σε ευρώ.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης να κατασκευάσει έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει τηλεοπτικά μέσα φίλα προσκείμενα προς εκείνη καταλήγει σε ένα τεράστιο φιάσκο.
Ο διαγωνισμός είναι φιάσκο, αλλά πέραν του φιάσκου υπάρχουν πλέον και ποινικές ευθύνες για αυτά τα οποία συνέβησαν.
Είναι απολύτως σαφές ότι η κυβέρνηση έδωσε το καλώς έχει, τα πόθεν έσχες, όλων των υπερθεματιστών, το αποτέλεσμα είναι ότι έδωσε και του κ. Καλογρίτσα και έφτασε μία δημοσιογραφική έρευνα να τινάξει όλη αυτή την υπόθεση στον αέρα.
Εδώ υπάρχουν ευθύνες και η «μουγγαμάρα» της κυβέρνησης αυξάνει απλώς τις υποψίες και βεβαίως η ΝΔ δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι» τόνισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Μπακογιάννη.
Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ότι εάν κάποιος από τους υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες δεν έχει το πόθεν έσχες που πρέπει, θα εκπέσει και θα έλθει ο επόμενος η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
«Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Έδωσε η κυβέρνηση το καλώς έχει στο πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα, αποκαλύπτονται τέρατα και σημεία και έρχεται ο πρωθυπουργός και λέει: “καλά ρε παιδάκι μου, δεν χαλάει ο κόσμος, μην κάνετε έτσι, θα το πάρει ο επόμενος”.
Είμαστε κράτος εμείς, είμαστε χώρα ευρωπαϊκή ή είμαστε μια χώρα της Κεντρικής Αφρικής;
Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε καμία δημοκρατία.
Είναι αδιανόητα. Είναι καθεστωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν ποινικές ευθύνες και αυτές οι ποινικές ευθύνες θα αναζητηθούν».
«Αναμένω από τη δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.
Αυτεπαγγέλτως κινείται η δικαιοσύνη σε τέτοιες περιπτώσεις» υπογράμμισε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS