Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με ηγέτες μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των ΗΠΑ θα συναντηθεί η May

Με ηγέτες μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των ΗΠΑ θα συναντηθεί η May
Υπολογίζεται, ότι περίπου 1 εκατομμύριο Βρετανοί εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για εταιρείες με έδρα στις ΗΠΑ
Συνάντηση με τους ηγέτες μερικών από τις ισχυρότερες εταιρείες των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 στη Νέα Υόρκη η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, επιχειρώντας να διαβεβαιώσει μεγάλους ξένους επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου για τις θετικές προοπτικές ανάπτυξης της χώρας της, παρά την απόφαση του λαού της για έξοδο από την Ε.Ε. (Brexit).
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της May, η πρωθυπουργός επιδιώκει να συγκρατήσει μεγάλες αμερικανικές εταιρείες από το να αποχωρήσουν ή να περιορίσουν την παρουσία τους στη Βρετανία λόγω Brexit, καθώς επίσης και να ενθαρρύνει την περαιτέρω ανάπτυξη του εμπορίου και των επενδύσεων μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι σημερινές συναντήσεις της May θα πραγματοποιηθούν με τους επικεφαλής περισσότερων των 60 μεγάλων εταιρειών, μεταξύ άλλων των IBM, Amazon, Goldman Sachs, AECOM, Morgan Stanley, BlackRock, Merck & Co, Sony Pictures, United Technologies, Thomson Reuters κ.α..
Η May επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη για δύο ημέρες, με κύριο στόχο να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, στην οποία αναμένεται να μιλήσει για την ασφάλεια των πτήσεων, τη μετανάστευση και τις σύγχρονες μορφές δουλείας, καθώς και να συναντηθεί με τους ηγέτες του Πακιστάν, της Ιαπωνίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας.
Υπολογίζεται, ότι περίπου 1 εκατομμύριο Βρετανοί εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για εταιρείες με έδρα στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης