Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας
Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Έτσι, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΘ, «από 17.9.2016, σύμφωνα με την από 16.9.2016 γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Σ.Θ. θα προβούν σε επίσχεση εργασίας, με συνέπεια να κινούνται μόνο τα ειδικά αμαξίδια  Α.μεΑ».
Ακόμη, ο ΟΑΣΘ γνωστοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να πετύχει την άρση της επίσχεσης εργασίας για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συγκοινωνίας στο νομό Θεσσαλονίκης.
 «Η κήρυξη της εν λόγω επίσχεσης εργασίας δεν επιλύει το πρόβλημα της καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων, αλλά αντίθετα δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα οικονομικά στον Οργανισμό, και κυρίως στερεί από τους πολίτες του Νομού Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα μετακίνησης με τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.
 Συνεπώς, ο Ο.Α.Σ.Θ. για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συγκοινωνίας στο Νομό Θεσσαλονίκης, οφείλει να προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να επιτύχει την άρση της αναγγελθείσας επίσχεσης εργασίας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.
Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Τρίτη, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό, Δ. Τσερμενίδης, αντιπροσωπεία των εργαζομένων θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών στην Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης