Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse: Αναβάθμιση της Eldorado Gold σε «outperform» - Περιθώριο ανόδου 60%

Credit Suisse: Αναβάθμιση της Eldorado Gold σε «outperform» - Περιθώριο ανόδου 60%
Η Credit Suisse αύξησε την τιμή-στόχο της μετοχής της Eldorado Gold στα 5,50 (από 5,00) δολάρια ΗΠΑ , ενώ διαπραγματεύεται στο επίπεδο των 3,6 δολαρίων
Σε «outperform» από «ουδέτερη» (neutral) αναβάθμισε η επενδυτική τράπεζα Credit Suisse την προοπτική της μετοχής της καναδικής Eldorado Gold, εταιρείας εξόρυξης χρυσού με μεγάλα συμφέροντα και στην Ελλάδα, οι τίτλοι της οποίας είναι εισηγμένοι στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Αν η ανάλυση της ελβετικής τραπέζης είναι σωστή, οι μετοχές της Eldorado Gold - η τιμή των οποίων έχει ήδη αυξηθεί κατά 18% εφέτος - εμφανίζουν περιθώριο περαιτέρω ανόδου κατά 60%, με τιμή-στόχο τα 5,50 (από 5,00) δολάρια ΗΠΑ, ενώ διαπραγματεύεται στο επίπεδο των 3,6 δολαρίων.
Για την Credit Suisse, η Eldorado Gold αποτελεί μια ελκυστική εταιρεία με φθηνή χρηματιστηριακή αποτίμηση, μεταξύ άλλων λόγω της επικείμενης έναρξης παραγωγής δευτέρου σταδίου στην Ολυμπιάδα (Olympias Phase II) στις αρχές του 2017 - αναμένεται να προσθέσει 72 χιλ. ουγγιές ετησίως στην παραγωγή της - της ολοκλήρωσης των μηχανολογικών εργασιών στις Σκουριές στο μέσον του 2017, των αποτελεσμάτων της έρευνας υπογείου δυναμικότητας στις Σκουριές, αλλά και των επιπλέον λεπτομερειών για την τρίτη φάση παραγωγής στην Ολυμπιάδα (θα ξεκινήσει το 2019 και θα προσφέρει 141 χιλ. ουγγιές ετησίως).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης