Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η σχολική χρονιά ξεκινά στον Γερμανό

Η σχολική χρονιά ξεκινά στον Γερμανό
Μοναδικές προσφορές & προτάσεις σε προϊόντα τεχνολογίας 
Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχεται ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με μοναδικές προσφορές για μαθητές και με μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας.
Με αποκλειστικότητες, value for money προτάσεις, αλλά και με έως 36 άτοκες δόσεις , για να διαλέξουν ό,τι χρειάζονται για το νέο τους ξεκίνημα.
Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, γονείς και μαθητές θα βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, όπως 4G Smartphones μόνο από 89€ , Tablets μόνο από 39€, αξεσουάρ από 5,90€, Smart Gadgets από 34,90€, αλλά και σε προσφορές όπως σε επιλεγμένα powerbanks 20% φθηνότερα.
Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι μαθητές θα βρουν, επίσης, και ό,τι χρειάζονται για να κάνουν τις εργασίες τους με οικονομικά laptops από 199€, εκτυπωτές αλλά και πολυμηχανήματα μόνο από 39,90€.
Πολλές επιλογές έχουν και σε αναλώσιμα, όπως μελάνια, χαρτί εκτυπωτή, USB Sticks κ.ά., που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.
Επιπλέον, με αγορές προϊόντων τεχνολογίας οι καταναλωτές παίρνουν Δωροεπιταγή αξίας 30€ για το Cosmotebooks.gr.
Με αμέτρητες επιλογές σε σχολικά είδη, προσφορές έως και -30% για τη νέα σχολική χρονιά και όλα τα σχολικά βιβλία ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα , το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο, γίνεται ο ιδανικός προορισμός για γονείς και μαθητές.
Στην ιστοσελίδα των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορείτε να δείτε όλες τις σχολικές προσφορές.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης