Διεθνή

Guardian: Αποχώρησε από την εκδήλωση μνήμης για τις 11/9/2001 η Clinton λόγω αδιαθεσίας

Guardian: Αποχώρησε από την εκδήλωση μνήμης για τις 11/9/2001 η Clinton λόγω αδιαθεσίας
Η υποψήφια για την προεδρία με τους Δημοκρατικούς πήγε στο σπίτι της κόρης της Chelsea, από όπου βγήκε μετά χαμογελαστή
Η Hillary Clinton έφυγε από την εκδήλωση μνήμης για τις 11/9/2001 στο Μανχάταν επειδή ένιωσε πολύ ζεστή, όπως αναφέρει ο Guardian.
«Η κυρία Clinton παρακολούθησε την επιμνημόσυνη τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου για μόνο 1,5 ώρα προκειμένου να υποβάλλει τον σεβασμό της και τη θλίψη της σε κάποιους από τους συγγενείς τους» υποστήριξε ο εκπρόσωπός της Nick Merill, με τους περισσότερους να στέκονται στη λέξη «μόνο».
«Κατά τη διάρκεια της τελετής ένιωσε να ζεσταίνεται πάρα πολύ κι έτσι αναχώρησε για το διαμέρισμα της κόρης της και πλέον αισθάνεται πολύ καλύτερα» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπός της.
Η Clinton παραβρέθηκε όπως και πολλοί άλλοι επίσημοι στην εκδήλωση και ανάμεσά τους ήταν και ο αντίπαλος της για την προεδρία Donald Trump.
Ένας αξιωματούχος αποκάλυψε στον Guardian ότι η Clinton έφυγε μόνη της χωρίς να χρειαστεί βοήθεια από κάποιον και μπήκε σε ένα όχημα.
«Δεν έδειχνε πολύ καλά, ίσως να ήταν αφυδατωμένη, αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν 16 ώρες τη μέρα» ανέφερε ο ίδιος.
Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει, ωστόσο, την Clinton αρκετά ασταθή και να υποστηρίζεται από άλλους ανθρώπους για να μπει στο αυτοκίνητο.
Δεν έχει εξακριβωθεί, ωστόσο, η γνησιότητα του βίντεο.
Το βαν που μετέφερε την Clinton και το προσωπικό ασφαλείας εθεάθη αργότερα στο διαμέρισμα της κόρης της Chelsea στο Μανχάταν.
Οι ρεπόρτερ παρατήρησαν ότι η αναχώρηση της Clinton έγινε στις 9:36 και μέχρι τις 11:03 τοπική ώρα δεν απαντούσε στις κλήσεις τους (ούτε σε αυτές του Guardian), κάτι ασυνήθιστο για προεκλογική περίοδο.
Η υποψήφια για την προεδρία με τους Δημοκρατικούς έφυγε από το διαμέρισμα της κόρης της στις 11:45, χαμογελώντας και χαιρετώντας τις κάμερες, ενώ έβγαλε μία φωτογραφία με ένα κοριτσάκι πριν μπει στο αυτοκίνητό της.
«Νιώθω πολύ καλά, είναι μία ωραία μέρα στη Νέα Υόρκη» είπε η ίδια.
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για την κατάσταση της υγείας της.
Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ο Trump και οι σύμμαχοί του υποστηρίζουν ότι η Clinton δεν είναι καλά και δεν έχει τις αντοχές για να αναλάβει ένα τόσο σημαντικό πόστο, όπως αυτό του προέδρου των ΗΠΑ.
Η Clinton τους κατηγόρησε για αθέμιτη άσκηση θεωριών συνωμοσίας.
«Τον Οκτώβριο του 2015 το National Enquirer είχε πει ότι θα είμαι νεκρή σε έξι μήνες» είπε πρόσφατα η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς και πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι «έτσι, με κάθε αναπνοή νιώθω σαν να κάνω μία νέα μίσθωση με τη ζωή».
Οι φήμες για την υγεία της Clinton άρχισαν το 2012, όταν είχε μία άσχημη πτώση, εξαιτίας ενός ιού στο στομάχι και στη συνέχεια υπέστη αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Από τότε έχει καθαρίσει πλήρως και σύμφωνα με έναν γιατρό έχει καλή υγεία και φυσική κατάσταση.
Ο Trump που δεν έχει δημοσιοποιήσει κανένα δικό του ιστορικό υγείας, πέρα από μία επιστολή του προσωπικού γιατρού του, θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή του Dr Oz για να μιλήσει για την υγεία των δύο υποψήφιων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης