Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Οι προσωρινοί υπερθεματιστές έχουν συνείδηση της ευθύνης

Παππάς: Οι προσωρινοί υπερθεματιστές έχουν συνείδηση της ευθύνης
O κ. Παππάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που είχε, τις οποίες και χαρακτήρισε «πολύ παραγωγικές»
«Νομίζω ότι όλοι οι προσωρινοί υπερθεματιστές έχουν συνείδηση της ευθύνης που φαίνεται ότι αναλαμβάνουν, διότι υπάρχουν υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα για την αντικειμενικότητα, για την με ίσους όρους προβολή όλων των απόψεων, υποχρεώσεις που απορρέουν από τον νόμο και που για πρώτη φορά προβλέπουν και τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων πλήρους απασχόλησης και πάρα πολύ αυστηρές προδιαγραφές για τις κτηριακές εγκαταστάσεις, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και βέβαια πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για την παραγωγή προγραμμάτων και την ποιότητά τους».
Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, εξερχόμενος του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τις ιδιοκτησίες των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, που προέκυψαν από τη δημοπρασία για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παππάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που είχε, τις οποίες και χαρακτήρισε «πολύ παραγωγικές», τονίζοντας ότι έγινε «σε κλίμα πολύ καλής συνεννόησης».
Μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας προανήγγειλε ότι τέτοιες συναντήσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα, και δικές του, και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με τους συμβούλους των ιδιοκτητών, για να οργανώσουν με συγκροτημένο τρόπο τη μετάβαση στην καινούρια τηλεοπτική πραγματικότητα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης